Mogens Lykketoft

“Hvis I indgår den aftale slår jeg jer ihjel.” 

Ordene faldt  i kantinen på Christiansborg, hvor Mogens Lykketoft sagde, ”hvis I indgår den aftale, slår jeg jer ihjel” til Pernille Schnoor fra Alternativet. En episode, Schnoor efterfølgende har klaget over til Folketingets Præsidium.

Se moderators kommentar

One Reply to “Mogens Lykketoft”

 1. Mogens Lykketoft har orkestreret intrige på intrige i dansk politik, hvem husker ikke hans opgør med Svend Auken, og hvad med salget af samfundets telekommunikation til en privat kapitalfond?

  Lykketoft frikender også sig sig selv i sagen om SKAT, og siger, at Skats problemer er en tilståelsessag for Karsten Lauritzen, men han fortæller ikke, at fem skatteministre i Helle Thorning-Schmidts tid heller ikke greb ind? Han har selv været med hele vejen.

  Han kalder sig selv for en demokrat. Men udtalelsen, at slå ihjel, er den forenelige med demokratiets værdier? Og hvis det virkelig er vilkårene i dansk politik, at overfuse folk i kantiner på den måde, hvor er så medierne henne, for den opførsel er vist ukendt for befolkningen.

  Presselogen på TV 2 var uenige, er det en historie eller ej. BT og Politiken mente ja, det er en historie. Information og Altinget mente nej, men bemærkningen er svær at forstå som en munter bemærkning, hvilket Mogens Lykketoft efterfølgende har insisteret på det var.

  Som udenforstående kan bemærkningen kun forstås som en magtfuld persons frustration over at være sat udenfor døren, og endnu værre, hvis tonen på Christiansborg virkelig er så rå, så har medierne en pligt til at informere om det.

  Nogen medier vil så skjule det for befolkningen, i en situation, hvor vi som borgere har brug for at forstå, hvorfor fritidspolitikere er bedre administratorer af sundhedsvæsnet end professionelle og kompetente fagpersoner.

  Mogens Lykketoft er efterfølgende frikendt af Præsidiet, men hvad skal befolkningen mene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *