Er samfundet tjent med disse beslutninger!

DF’s trafikordfører vil bruge 377 mio. kroner på en omfartsvej omkring byen Mariager, hvor han ejer et værtshus. Vejdirektoratet finder omfartsvejen overflødig, og flere af borgerne synes det er spild af penge. Kun 4 lastbiler og en skolebus med ærinde i den indre by kørte i stræderne på et døgn? Hans svar på Face Book : I mangler indhold I jeres Røvkedelige liv

DFs trafikordfører er derfor nu beskyldt for pamperi. DF vil erstatte med en omfartsvej til 80 mio. kroner, og skandalen når nye højder. Kim Christiansen føler sig chikaneret på nettet af de mange “uvenlige” anmeldelser af hans butik.

DF’s formand Kristian Thuesen Dahl har i samme trafikaftale fået tilsagn om Tulle-banen, en togbane mellem Vejle og Billund til en milliard kroner opkaldt efter Thulesen Dahl. Han bor og er valgt i området, men ingen ved rigtig, hvad Tulle-banen skal bruges til. Ideen er kommet efter DF har forladt Togfonden.

En trafikforsker fra DTU giver Tulle projektet skudsmålet exceptionelt dårligt , og i et arbejdsnotat udarbejdet i Banedanmark vurderes det, at selv hvis banen var gratis at anlægge, ville den samfundsmæssigt være en skidt forretning.

DF’s sundhedsordfører er også på banen : “Min opgave er ikke at gøre alt, hvad lægerne siger – og Danmarks praksis for kronisk træthedssyndrom er forældet.” Dette skriver Liselott Blixt, som svar på et debatindlæg fra en læge. Lægen skriver : Liselotte Blixt er den farligste person i det danske sundhedsvæsen. Hun fører en sundhedspolitik præget af symbolpolitik og mavefornemmelser, som er direkte farlig for patienterne!

DF’s Marie Krarup, der er uddannet gymnasielærer, udtaler om elevernes demonstration på Ørestad Gymnasium, hvor undervisningsminister Merete Riisager (LA) følte sig provokeret og valgte at afbryde sit besøg. »Hold kæft, hvor ville jeg være flov,« , udtaler Marie Krarup, som vil have eleverne på Ørestad Gymnasium straffet for deres demonstration mod nedskæringer.

DF’s medieordfører Morten Marinus : »De danske skatteborgere finansierer to taleradioer. De ligger begge i København. I DF mener vi : » det ville være mere rimeligt, hvis den ene af dem lå i Vestdanmark« hvorfor den populære radio 24/7 nu lukker butikken. Socialdemokratiets Mogens Jensen er med på vognen. Manden som har foreviget sig til synspunktet om mere dansk indhold i Public Service uden at fortælle hvilket indhold. Mere samfundsdebat eller ligegyldig underholdning ?

Næste : Mediechefernes debat.

Skriv et svar