Har den socialdemokratiske Limbo ændret de demokratiske spilleregler.

Den ene læk efter den anden siver fra fortrolige møder og forhandlinger, men hvem andre regeringens spindoktorer kan være ansvarlige for disse læk.

Lad os være ærlige. S-regeringen er medie stunts fra ende til anden. De ønsker minimumsnormeringer som ikke kan gennemføres, kræver flere sygeplejersker i en størrelsesorden der slet ikke kan realiseres her og nu, og hvad sker der på ældreområdet, med de nedslidte og pensionsalderen? Ingenting indtil nu. Valgløfterne kan ikke indfries. Og hvad med regionerne og sundhedsreformen. S -regeringens liste af valgløfter var lang, men er en langvarig, kostbar og svær proces, som måske først kommer fremtidige generationer til gode. Senest er det galt med udligningsreformen, og så er der de mange slagsmål mellem Seruminstituttet, SSTI, og Heunicke, så Mette Frederiksen er ikke ærlig, hvilket er blevet synligt hen af vejen. Hun gemmer sig, vi fik ikke klare svar på hendes politik, ikke før hun havde sikret sig en Finanslov, så væltede Corona det hele. Ikke fordi blå blok for tiden leverer et brugbart alternativ, alle går op i det national konservative samfund, så det ser skidt ud for den nære fremtid.

Skriv et svar