Handel på nettet kræver du har en smartphone.

Denne side besøges 50/50 af computere og mobiltelefoner. Det har dog ændret sig siden 25. august, så i oktober er det 62/47 + tablets.

https://politiken.dk/indland/art8982538/MitID-kaos-Borgere-uden-telefon-bliver-forhindret-i-at-handle-på-nettet-i-månedsvis

På en mobiltelefon kommer sidens widgets op forneden efter indlæg med twitter nederst. For at se tags og kategorier på mobil, så skal du scrolle ned.

Hvad menes med dynamiske indlæg

Christianshavn er københavner historie og samtidig en af byens mest populære beliggende bydele ud til havnen i det indre København. I dag er Holmen en del af bydelen i det som i Københavns kommune er distrikt 1.

Historie er statisk information, mens dens aktuelle udvikling er dynamisk. Derfor bliver indlæg som handler om den nutidige udvikling enten suppleret med ny indlæg, eller de gamle bliver opdaterede, i enkelte tilfælde ændret eller erstattet. Det er det vi kalder dynamiske indlæg.

Christianshavnernets historie i fuld længde kan læses her.

Christianshavnernet standsede de daglige opdateringer da vi satte 2016 udgaven på pause. Da domænet rasmuss.dk blev ledigt blev udgivelserne genoptaget i en ny form, og da besøgstallet gennem årene er forblevet på et højt niveau. Layouter på rasmuss.dk er nyt, men konceptet som blev introduceret i 2004, Christianshavn en bydel i forandring, er det samme.