Mistænkt anholdt for drab på Fristaden

Endnu ved vi ikke ret meget, men der har været knivstikkeri med flere personer involveret i området omkring Fredens Ark søndag tidligt på morgenen. Endnu et i rækken.

BT skriver den 10. marts

Da Københavns Politi onsdag valgte at sende hans fulde navn og billede ud i den brede offentlighed, gik der ikke længe, før den 26-årige mand troppede op på en politistation i den anden ende af landet. Og torsdag har en dommer ved Dommervagten i Københavns Byret så besluttet, at mistanken om hans involvering i et drabsforsøg på Christiania vejer tungt nok til en varetægtsfængsling. Manden er mistænkt for søndag morgen i forening med en 34-årig og flere ukendte gerningsmænd at have forsøgt at dræbe en 40-årig mand.

Fransk inspiration præger à la carte

Siden franske fristelser – spisesteder for de frankofile

Fransk madkultur er mere og andet end steak frites, baquette, ost & rødvin. Landets mange regioner har alle deres egne specialiteter & dyrker en gastronomi, som er anerkendt kloden rundt. Varieret Gourmet til alle smagsløg præger madkulturen i mange forskellige madgenrer, som betyder det franske køkken dækker om ikke hele, så det meste af paletten. Det kan ikke beskrives kort, men her

en side om fransk madkultur, som har gjort forsøget.

Og LOLA på Volden skifter kurs. Introducerer dansk smørrebrød.

Dansk Smørrebrød

Som tidligere ansvarlig for smørrebrød på Lumskebugten (By & Havn om hjørnet) har Lisa Gudberg Ballisager sammen med LOLA’s egne medarbejdere udviklet et frokostkort med klassisk smørrebrød til LOLA. Læs KøbenhavnLIV.

Bistro – det hurtige og det enkle.

Restaurant Lola, Lille Mølle

Chr. Voldgade 54

Christianshavns Vold.

Bastionen & Løven måtte give op og gav plads til Lola , som flyttede ind, med en varieret menu: En rejse gennem det spicey, det søde & salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.

Madkultur og restaurationsliv på Christianshavn opdateres løbende.

Restaurant Hooked, Torvegadd 22

Seafood i en byens bedste fiskerestauranter. Fra sprøde Fish & Chips til lækre Lobster Rolls til enten frokost eller aftensmad.

No. 2 – Bistro & Cocktailbar- Nicolai Eigtvedsgade 32

Nordisk Køkken. Frokostkortet Aftenkortet

Sankt Annæ 8, Wildersgade 52

Tidl. på adressen Frokosthøkeren i Sankt Annægade

La La La, Strandgade 98

Det franske bistro køkken matcher min forkærlighed for de helt enkle retter…,

Fransk inspireret spisested

hvor det handler om kvalitet og god tilberedning. Franske opskrifter

Café Wilder, Wildersgade 56.

Intim atmosfære i en velbesøgt christianshavner bistro. Her serveres den populære pariserbøf i et dansk boheme kvarter, som oser af pariser stemning.

Restaurant Nærvær, Strandgade 87 og i Kødbyen.

De skriver: Vores menukort består af 15 – 20 retter, som vi løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Med kompromisløs kvalitet, vægt på økologi og alting lavet fra bunden, går du ikke galt i byen.

Café Oven Vande – Ovengaden oven Vandet 44

Caféen er nabo til Frelsekirken og har udendørs servering i sommerhalvåret. Den byder på brunch, har et bredt udvalg af lette frokostanretninger, og serverer middagsanretninger. Menukortet

UNDICI – Wilders Plads 11

Ny italiensk restaurant på Christianshavn i en gammel B+W hal på Wilders Plads, som har fået lov at blive stående – i hvert fald for en tid.

Belgisk er ikke fransk men tæt på

Belgiske Thrion Charcuterie & Vin – Franske pølser, Belgisk Øl og franske vine med Belgisk chokolade til dessert. Det finder du Prinsessegade 50 i kælderen. Butik og spisested på en og samme tid.