Torvegade skal være mere cykelsti.

Det er besluttet at inddrage busbaner til mere cykelsti.

Det gælder blandt andet for Torvegade, og cykeltrafikken som passerer Chr. Torv, hvor Københavns Kommune har søgt om 27 mio. kroner til at forbedre forholdene, og det glæder Asbjørn Kaasgaard, formand for Christianshavns Lokaludvalg.

Men Christianshavns Lokaludvalg undrer sig samtidig, da kommunen har valgt det mindst ambitiøse af to forslag. Lokaludvalget ønsker et mere vidtgående forslag gennemført, et forslag som vil forbedre fremkommeligheden for cykler, men som vil begrænse biltrafikken markant.

Hver dag bruges Torvegade af 25.000 cyklister, og det på trods af Inderhavnsbroen, som på hverdage i gennemsnit har 18.500 fodgængere, og 11.000 cyklister.

Danmark afskaffer forsvarsforbeholdet

Efter 30 år med forbehold valgte vi den 1. jun at afskaffe det danske forsvarsforbehold, og allerede i juli kan vi blive en del af det europæiske forsvarssamarbejde.

Emmanuel Macron har mistet sit absolutte flertal i den franske nationalforsamling, og i Tyskland har Olaf Scholz endnu ikke et stabilt ståsted , hvilket åbner mulighed for de mindre medlemslande kan præge dagsordenen mere end de plejer. Der er valg i efteråret 2022 valg i Sverige, i Danmark og situationen i Italien er anspændt..

Udviklingen i Europa er ikke den, som vi har kendt siden den 2. verdenskrig, og i 2022 står Europa med en krig i Ukraine overfor ny udfordringer. Vi følger slagets gang her.