Tabte Pogacar Touren på 14 etape?

Fotograferne styrer showet i Tour de France, og beklager

Den 14 etape var forlods udpeget til at kunne afgøre Touren. Men den fik en højdramatisk afslutning på en dramatisk dag med mange massestyrt.

To motorcykler blokerede, en med en kameramand, og en en med en fotograf, et angreb på den gule trøje på det sidste bjerg 500 meter før målstregen, og udfordren Pogacar tabte kostbare sekunder. Gense episoden og døm selv..

To motorcykler blokerede Pogacars angreb, han måtte stoppe op, og han endte med at tabe tid på den gule trøje.

By & Havn misbruger fakta

By & Havn har brugt forsimplede og upålidelige beregninger, siger en havforsker, og han har fremsat en skarp krik af Lynetteholm.

Havforskeren uddyber sin kritik Læs leder om Bøllernes misbrug af fakta..

Fagbladet Ingeniøren mener, at de såkaldte uvildige eksperter, som By & Havn havde hyret til miljøundersøgelsen viser sig ikke at være så uvildige som det kunne forventes, men har føjet By & Havn. Derfor misbrug af fakta. EBs leder om Bøllerne i By & Havn med mange kommentarer.

Face Book – Stop Lynetteholm

De unge flygter fra København!

Lommefilosoffen. Den opsatte Poll er nedtaget men, giv gerne din mening til kende.

For at imødekomme de unges stigende fraflytning fra København, og i erkendelse af førstegangskøbere ikke har råd til at købe byens boliger, så har Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre og Venstre fremsat forslag i BR, at det skal være muligt at købe og leje den samme bolig. Forslaget kræver dog en lovændring.

Inspireret af boligselskabet OsloBolig i Norge, som med succes opkøber nybyggede boliger for at sælge dem videre som eje- og lejebolig til en og samme person, så er ideen taget op herhjemme. Det er dog med henblik på, at boligen på sigt købes 100% .

En sommerdag i Kbhs. metro

Metroselskabet, som driver verdens måske mest kostbare metrosystem, synes det er okay at folk smelter på en varm dag. Dem er der jo ikke så mange af. Det historiske billede viser da også en anden virkelighed.

På en dansk sommerdag kommer temperaturen i togene imidlertid op på over 30° Celsius, men det er jo kun når metroen kører ude i det fri, og når solen skinner, at det bliver så varmt. Air Condition i metroen er derfor fravalgt.