Franske spisesteder for de frankofile.

La La La, Strandgade 98 – enkelt fransk inspireret køkken.

La La La skriver. Restaurant La La La er en fransk perle på Christianshavn Yndede, klassiske egnsretter tilberedes med lokale grøntsager – enkel, veltillavet mad af gode råvarer.

Fransk Madkultur

Café Wilder, Wildersgade 56.

Intim “pariser” atmosfære og fransk inspirerede retter i det Christianshavns boheme kvarter i Wildersgade og Sankt Annægade

Fransk Bistro når det er bedst

Det kræver man bevæger sig til den Indre By og besøger Bistro L’équitation nationale, Lars Bjørnsstræde 12 – FrokostAften – og ingen take away Det måske mest kendte franske køkken i København.

De klassiske franske specialiteter på menukortet i en bred vifte fra HORS’DEUVRES, KØD, FISK & SKALDYR, Fruits de Mer og selvfølgelig OSTe OG DESSERT. Dagens ret, en PLAT DU JOUR er fast inventar på Københavns sikkert bedste franske restaurant.  Her ses frokostkortet hentet i december 2022.

Bistro siges iflg. L’Equitation Nationale at stamme fra russisk. Betyder hurtigt – med andre ord et sted, hvor du hurtigt og uformelt kan få stillet din sult! Det være sig på alle tider af døgnet. L’équitation nationale begynder frokostservering kl. 11.30 og aften fra kl. 17.00

Restaurant Kanalen, Wilders Plads 2,

Engang kendt for deres franske køkken, og som en af de første eksklusive restaurationer på Christianshavn, men om det er Covid eller tidsånden, så har de skiftet den franske menu ud med et mere nordisk orienteret menukort. Se menukortet. Døm selv.