Dansk tradition & nyt Nordisk køkken

Det klassiske frokostkøkken, smørrebrød & snaps.

 Færgekaféen, Strandgade 50 – frokost & aften restaurant

Klassisk dansk køkken – smørrebrød. Har 150 år på bagen. Når vi når til aften, finder du klassisk dansk mad på kortet. Vores ambition er at skabe en dansk restaurant bygget på stolte sømandshistorier og stor kærlighed til dansk mad. Og kærlighed til råvarerne ikke mindst. Tarteletter, stegt flæsk og wienerschnitzel er blandt klassikerne på aftenkortet.

Restaurant Kadeau, Wildersgade 10 B

Borholm med en afdeling i København – Nordisk køkken. En eksklusiv restaurant med eksklusive priser. Rasmus, Magnus og Nicolai startede det bornholmske eventyr på Krøllebølle-øen i 2007 og åbnede i 2012 en udgave af konceptet på Christianshavn. De fik en Michelinstjerne.

I Wildersgade 10A åbnede Bornholm aperitiffen Nabo.  Eldorado blev for meget bar, så Kadeau omdøbte nabolokalet til Nabo, og indrettede lokalet som en dagligstue. På hjemmesiden appelleres der til de lokale om at kigge forbi til ”Christianshavnerbornholmsk råhygge,” og det kan ske både til morgenmad, frokost og aften, men Nabo har ikke overlevet Corona.

Café Wilder, Wildersgade 56

Klassisk dansk køkken – smørrebrød & pariserbøf -absolut et populært, besøgt men også ofte et crowded spisested.

Rabes Have, Langebrogade 8

Klassisk dansk smørrebrød og den eftertragtede Pariserbøf. Rabes Have er opkaldt efter købmand Rabes, der åbnede stedet i 1678 som brændevinsbrænderi. I dag frekventeres stedet primært af kvarterets forretningsfolk, der til frokost kan lide et stykke uspecificeret smørrebrød.

Restaurant Noma, Refshalevej

Noma kendt fra sin tid på Nordatlantens Brygge, Strandgade 93, hvor restauranten i en årrække havde 3 Michelin stjerner. Den er i dag flyttet ud hvor Refshalevej mødes med Krudttårnsvej, med udsigt til Bjarne Ingels skibakker på rensningsanlægget.

Restaurant Kanalen, Wilders Plads 2

Fra fransk til nordisk køkken. Masser af fisk & skaldyr. menuen.

Christianshavns Bådudlejning, Café & Musik – Ovengaden Neden Vandet, 29

Musik og traditionel dansk mad.

Kanalhuset, Hotel i Ovengaden oven Vandet 62a

Søkvæsthuset er i dag indrettet som hotel. Se deres menu

No. 2  Bistro med Nordisk luksus køkken i Nicolai Eigtveds Gade 32

Cirkelbroen overfor Diamanten på Christians Brygge fører forbi det tidligere hovedsæde hen til Langebro hvor spiseskibet VIVA ligger til kaj.