Ny afsløringer om Flemming Pless

Kirkeministeriet har tilbageholdt detaljer om de krænkelser Flemming Pless er anklaget for, forsøger at dække over skandalen, men Frihedsbrevet forfølger sagen. Og ikke kun 5 kvinder, men hele 18 føler sig misbrugt, hvor de 14 har deltaget i en advokatundersøgelse. Et nyt grelt tilfælde skulle være koblet på, men på trods af Frihedsbrevet insisterer på en forklaring, så forholder Kirkeministeren sig tavs.

Som sognepræst i Christians Kirken siden 1994 har Flemming Pless, som en respekteret kendis på Christianshavn, seriekrænket en lang række kvinder, og på Twitter skriver Frihedsbrevet:

Klik dig videre til indlæg som sagen

For to år siden beskyldte fem kvinder den kendte præst Flemming Pless for at misbruge sit embede til at indlede intime forhold til sårbare kirkegængere. Siden har han været genstand for en advokatundersøgelse og et tjenstligt forhør. Få har kendt til indholdet, fordi Kirkeministeriet har mørklagt alle sagsakter. Nu kan Frihedsbrevet afsløre dele af de ubeskrevne dokumenter. Omfanget af klager over Flemming Pless viser sig at være langt større end hidtil beskrevet. Samtidig står en ny kvinde frem og fortæller om at have været udsat for krænkende adfærd af præsten. 

Flemming Pless siger til Fridhedsbrevet, at han ikke kan kommentere de nye oplysninger. 

Skriv et svar