Tæskehold på arbejde i Fristaden

28. april 2023. Så skete det igen. En ung mand blev trampet og sparket af et Tæskehold i Fristaden. De efterlod ham livløs på jorden. EB bringer denne video.

Episoden fandt sted klods op af Pusher Street, hvor den unge mand på 20 år var sælger. EB’s kilder mener at vide, at han er tilknyttet Hells Angels. Videoen viser han blev tæsket ved højlys dag foran Operaen Tæskeholdet skulle være tilknyttet Satudarah, altså et bandeopgør!

Personen skulle være udenfor livsfare, 6 blev anholdt (og løsladt), men christianitterne er i oprør, for rockernes bandekrig på Staden fylder mere og mere, og situationen er ude af kontrol.

Nok er nok, siger talskvinden Hulda Mader. Christianitterne mener, at hverken christianitter eller politi er i stand til at løse konflikten, og det til trods for, at flere af beboerne er en del af problemet.

Bandernes illegale hashandel udgør en trussel mod Fristadens øvrige beboere og børn, siger christianitterne, og de påberåber sig derfor en politisk løsning. Det skal forstås som et krav om Fri Hash. En person på 24 år anholdt.

Sidste nyt fra Pusher Street – 17 anholdt. EB (se video) Og varetægtsfængslet (DR). Yderligere anholdt i Spanien.

2 Replies to “Tæskehold på arbejde i Fristaden”

Skriv et svar